Healthy You Small group training

Je traint in kleine groepjes van 3 tot 5 personen.
Samen sporten met mensen die hetzelfde doel hebben werkt ontzettend motiverend.
Er wordt een schema op maat gemaakt voor de gehele groep, maar er wordt rekening gehouden met individuele verschillen. Wij passen de oefeningen aan waar nodig en eventuele problemen worden individueel aangepakt.
Je traint dus samen, maar volgens eigen kunnen. In groep werken jullie richting je individueel doel en moedigen jullie elkaar aan. Een beetje gezonde competitie zorgt voor dat tikkeltje extra.

Voordelen Small group training

  • Verbetert je fysiek en mentaal welzijn
  • Leer juist bewegen en voorkom blessures
  • Fitter en energieker
  • Aandacht voor individuele verschillen
  • Een gezonde competitiedrang verhoogt je doorzettingsvermogen
  • Sociaal contact
  • Laagdrempelig
  • Veel fun (Drinks after training?)

Extra informatie

Locatie: Jozef Reusenslei 113 te Borsbeek, (semi) outdoor.

Contact

“Ik ben sinds enkele maanden 'klant' bij Vicky van Healthy You. Ik neem deel aan groepslessen bootcamp en small group krachttrainingen. Ik was altijd bang voor de woorden bootcamp en krachttraining maar sinds ik Healthy You gevonden heb, ben ik helemaal 'into sports'!

De groepen zijn nooit supergroot, waardoor er voldoende aandacht is voor individuele coaching en begeleiding. Iets wat ik wel belangrijk vind als je krachtoefeningen doet om geen blessures op te lopen. De feedback is opbouwend, en je voelt op een aangename manier dat je aan je gezondheid werkt.

Mijn conditie is niet op-en-top en ik zou een paar maatjes minder mogen hebben (daarom ook dat ik zo blij ben dat ik nu bij Healthy You ga trainen) maar ik voel mij 100% comfortabel en op mijn gemak, bij Vicky zelf én bij de andere deelnemers.

Bovendien is Vicky altijd vriendelijk, heel flexibel qua planning, en is de communicatie over de trainingen open en duidelijk. Je merkt dat ze over de nodige professionele achtergrond beschikt en zichzelf ook nog continu wil verbeteren.

Een aanrader!”

LOT DE BONTE