Skip to main content

Mijn verhaal

Mijn naam is Vicky, personal trainer in Antwerpen en oprichter van Healthy You.

In 2019 heb ik de knoop doorgehakt en heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Sindsdien coach ik mensen op fysiek en mentaal vlak naar een gelukkigere versie van zichzelf, en dat doe ik met veel passie en overgave. Ik vertel je hier graag wat meer over wie ik ben en waarom ik de juiste persoon ben om jou te ondersteunen in je traject naar een gezondere en gelukkigere JIJ.

Eind 2010 zat ik zelf op een dieptepunt in mijn leven. Ik was uitgeput, depressief en sleepte 30kg te veel gewicht met me mee. Ik was niet gelukkig met wie ik was en ik besefte dat dat moest veranderen. En nog meer, dat ikzelf diegene was die de stappen moest zetten. Blijven stilstaan of vooruitgaan!

De wil om te veranderen was er en ik zocht uit hoe ik dit zou aanpakken. Helemaal klaar om het roer om te gooien en een andere weg in te slaan ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding, zocht een sport die ik graag deed zodat ik meer ging bewegen en ging ervoor!

De eerste stap was gezet, de belangrijkste stap was gezet: gewoon starten!

Beweging en gezonde voeding hebben mij geholpen in het bereiken van mijn doelen, en hebben van mij een compleet ander mens gemaakt. Uiterlijk veranderde ik en de kilo’s vlogen eraf, maar ook innerlijk veranderde er iets in mij.

Ik kreeg meer zelfvertrouwen, voelde de positieve effecten van sporten en ontdekte de effecten van goede voeding op mijn lichaam en geest. Natuurlijk ging het niet steeds even vlot, en liep het soms even mis, maar voor het eerst in mijn leven ging ik daar los doorheen en gaf ik niet op, wat er ook gebeurde.

Blijven doorgaan als het even minder gaat is wat je uiteindelijk brengt waar je wil zijn.  En met de juiste persoon aan je zij, die je motiveert en steunt gaat dat een stuk vlotter.

Ik ben nooit meer gestopt met sporten, het is mijn grootste passie geworden, en onmisbaar in mijn leven. Ik kan gewoon niet meer zonder, het is wie ik ben en wie ik wil blijven.

Intussen vind je me dus al tien jaar bijna dagelijks in de fitness en doe ik sinds zes jaar mee aan sportwedstrijden zoals de Highland Games, iets wat ik nooit van mezelf had verwacht. En de lichamelijke klachten waar ik soms mee te maken krijg door mijn sport? Die zie ik als iets positiefs! Ik kan er mensen met pijn en ongemak beter mee helpen want ik heb het zelf ook meegemaakt en weet hoe het aan te pakken.

Practice what you preach!

Dit is DE grote reden waarom ik nu doe wat ik doe.

Ik begrijp als geen ander hoe zwaar de weg soms kan zijn. Want ik heb zelf ervaren wat het is om van een onzeker persoon die niet tevreden is met zichzelf en serieus wat overgewicht met zich meesleept, te veranderen in iemand met meer zelfvertrouwen en met een gezonder, slanker en sterker lichaam.

Natuurlijk put ik niet enkel uit mijn eigen ervaring, maar volgde ik al heel wat opleidingen om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen werken. Kennis en educatie vind ik onmisbaar om de meest kwalitatieve vorm van coaching te kunnen bieden. Weten hoe een lichaam in elkaar zit, hoe het functioneert, hoe je problemen kan zien voor de sporter ze zelf voelt en zich blesseert, hoe je die problemen aanpakt, … Dat is kennis die een goede personal trainer niet mag missen.
Ik school me dus ook nu nog voortduren bij om steeds beter te worden in wat ik doe en zo nieuwe technieken te leren om een steeds betere begeleiding te kunnen bieden.

Kan jij je in mijn verhaal vinden en wil je een nieuwe weg inslaan maar kan je het niet alleen? Laat mij je dan helpen jouw eigen succesverhaal te schrijven en je doelen echt te gaan bereiken.

Ontdek hier wat ik voor jou kan betekenen

Mijn opleidingen:

 • NASM Personal trainer
 • Physical trainer
 • Post revalidatietraining
 • Precision nutrition
 • Pré & postnatale training
 • Assess & correct
 • Program design
 • Lower back training
 • Mobility Trainer
 • Kniespecialist
 • Schouderspecialist