Skip to main content
WinkelmandjeClose Cart

“Ik ben sinds enkele maanden 'klant' bij Vicky van Healthy You. Ik neem deel aan groepslessen bootcamp en small group krachttrainingen. Ik was altijd bang voor de woorden bootcamp en krachttraining maar sinds ik Healthy You gevonden heb, ben ik helemaal 'into sports'!

De groepen zijn nooit supergroot, waardoor er voldoende aandacht is voor individuele coaching en begeleiding. Iets wat ik wel belangrijk vind als je krachtoefeningen doet om geen blessures op te lopen. De feedback is opbouwend, en je voelt op een aangename manier dat je aan je gezondheid werkt.

Mijn conditie is niet op-en-top en ik zou een paar maatjes minder mogen hebben (daarom ook dat ik zo blij ben dat ik nu bij Healthy You ga trainen) maar ik voel mij 100% comfortabel en op mijn gemak, bij Vicky zelf én bij de andere deelnemers.

Bovendien is Vicky altijd vriendelijk, heel flexibel qua planning, en is de communicatie over de trainingen open en duidelijk. Je merkt dat ze over de nodige professionele achtergrond beschikt en zichzelf ook nog continu wil verbeteren.

Een aanrader!”

LOT DE BONTE

“Super coach!
Super workout!
Je krijgt veel ondersteuning tijdens de oefeningen.
Zeker een aanrader!”

LAURA EMBRECHTS

“Vicky is een heel toffe sociale meid! Ik ben zeer tevreden van haar werk ik voel mij altijd gemotiveerd om met haar te sporten. Als personal trainer doet ze dit echt fantastisch.
Toen ik bij haar begon had ik veel pijn in mijn heup ik kon mijn been niet meer over mijn mountainbike krijgen, Vicky heeft ervoor gezorgd dat ik geen pijn meer voel en dat ik terug mijn mountainbike kan gebruiken zonder pijn te hebben. Hier ben ik zeer blij voor! Ik hoop dat ze nog veel mensen zal kunnen helpen!”

HEIDI VAN DUNNEGEM

“Starting this journey with Vicky is one of the best decisions I have ever made. Her persistence keeps me focused and committed to a three-day weekly gym schedule. She's helped develop a new attitude in me. Along with more confidence, drive to stay healthy and eat healthy. The nutritional expertise she offers for improving my diet has led to drastic improvements in my daily life. It is entirely worth the investment in myself. Because of Vicky's assistance in restructuring my diet, I’m now eating naturally and feeling better than ever before. She helped me discover new confidence I never knew I had just by listening and advising me in every way she can. Now I look forward to each session!”

DEBORAH AKINYEMI

“Vicky is iemand die het beste in je naar boven kan halen zowel fysiek als mentaal. Ze heeft mij de moed en motivatie gegeven om beter en gezonder te leven. Ik had in heb begin een beetje schrik dat de oefeningen mijn lichaam pijn zouden doen omdat ik veel gevoeligheden heb zoals een slechte knie, slechte rug enz. Maar het tegendeel is waar ze heeft me van die problemen verholpen en ik voel mij beter dan ooit. Voor al wie op zoek is naar een enthousiaste betrouwbare en resultaatgerichte coach dan is Vicky degene bij wie je resultaten gaat boeken!”

ELINE DE VOS