Personal Training aan huis

Op zoek naar een personal trainer aan huis? Dan ben je bij Healthyou aan het juiste adres. Samen met jou zorg ik ervoor dat je fysiek in het leven staat. Ik breng al het nodige materiaal mee in mijn fit-bus zodat ook aan huis volwaardige training met veel variatie kunnen gegeven worden

Ook bij training @ home boek je sowieso vooruitgang en zal je snel resultaat zien.

Geen idee of Personal training aan huis iets voor jou is? Dan plannen we een gratis vrijblijvend gesprek in zodat we al eens kennis kunnen maken.
Eens je beslist hebt gaan we er helemaal voor. We starten met een persoonlijk trainingstraject van minimum 3 maanden. Zo geven we elkaar de tijd om je eigen gekozen doelstellingen aan te pakken.

De voordelen van personal training aan huis

Een personal trainer aan huis heeft vele voordelen. Zo kan je altijd rekenen op een professionele begeleiding en een één op één ondersteuning. Dit geldt niet enkel voor de training die je krijgt van mij, maar je kan ook genieten van een op maat gemaakt voedingsadvies. Op deze manier kan je je doelen nog sneller bereiken met een blijvend resultaat.

  • Tijdbesparend
  • Verbetert je fysiek en mentaal welzijn
  • Vertrouwensband
  • Leer juist bewegen en voorkom blessures
  • Geen eigen materiaal nodig
  • Fitter en energieker
  • Geen kinderopvang nodig
  • Past steeds in je planning

Personal training aan huis prijs

Locatie: Bij jou thuis, binnen of buiten.

Contact

“Vicky is iemand die het beste in je naar boven kan halen zowel fysiek als mentaal. Ze heeft mij de moed en motivatie gegeven om beter en gezonder te leven. Ik had in heb begin een beetje schrik dat de oefeningen mijn lichaam pijn zouden doen omdat ik veel gevoeligheden heb zoals een slechte knie, slechte rug enz. Maar het tegendeel is waar ze heeft me van die problemen verholpen en ik voel mij beter dan ooit. Voor al wie op zoek is naar een enthousiaste betrouwbare en resultaatgerichte coach dan is Vicky degene bij wie je resultaten gaat boeken!”

ELINE DE VOS