Healthy You Personal training in Small goup

Uniek bij Healthy You: personal training in groep.

Je traint tijdens de open uren met meerdere deelnemers tegelijkertijd, maar iedereen heeft een individueel programma afgestemd op zijn/haar doelen, niveau en werkpunten.

Ideaal om te combineren met individuele personal training om tegen verminderd tarief een extra training te doen waar steeds een trainer beschikbaar is.

Inbegrepen bij deze formule zijn de volledige screening, en om de 6 trainingen een nieuw schema.

Tijdens je training is er een personal trainer aanwezig die iedereen apart zal bijsturen waar nodig. Hij/zij staat paraat om je vragen te beantwoorden en je hulp te bieden waar nodig.

Wat zijn de voordelen?

Ervaar de vele voordelen van personal training maar deel de kosten.

 

  • Alle leeftijden en niveau’s
  • Verbetert je fysiek en mentaal welzijn
  • Fitter en energieker
  • Sociaal contact
  • Laagdrempelig
  • Individiuele schema’s
  • Budgetvriendelijk
  • Veel fun (Drinks after training?)

Extra informatie

Locatie: Deuzeldlaan 9 , 2900 Schoten

Contact

“Ik ben sinds enkele maanden 'klant' bij Vicky van Healthy You. Ik neem deel aan groepslessen bootcamp en small group krachttrainingen. Ik was altijd bang voor de woorden bootcamp en krachttraining maar sinds ik Healthy You gevonden heb, ben ik helemaal 'into sports'!

De groepen zijn nooit supergroot, waardoor er voldoende aandacht is voor individuele coaching en begeleiding. Iets wat ik wel belangrijk vind als je krachtoefeningen doet om geen blessures op te lopen. De feedback is opbouwend, en je voelt op een aangename manier dat je aan je gezondheid werkt.

Mijn conditie is niet op-en-top en ik zou een paar maatjes minder mogen hebben (daarom ook dat ik zo blij ben dat ik nu bij Healthy You ga trainen) maar ik voel mij 100% comfortabel en op mijn gemak, bij Vicky zelf én bij de andere deelnemers.

Bovendien is Vicky altijd vriendelijk, heel flexibel qua planning, en is de communicatie over de trainingen open en duidelijk. Je merkt dat ze over de nodige professionele achtergrond beschikt en zichzelf ook nog continu wil verbeteren.

Een aanrader!”

LOT DE BONTE