Ontdek onze mogelijkheden!

testing

Personal Training

1-op-1 training is de beste manier om effectieve resultaten te boeken. Je traint volgens een persoonlijk en op maat gemaakt schema.

Meer info

test

Duo Training

Tijdens een duo training sport je samen met een familielid, je partner, een vriend(in), … Personal training, maar met twee. Een beetje gezonde competitie, geeft net dat ietsje meer.

Meer info

Training @ home

Drukke agenda? Training @ home is de oplossing! Wij komen met al het nodige materiaal bij jou aan huis zodat je nog steeds kan genieten van een volwaardige training.

Meer info

Small group training

Je traint in kleine groepjes van 3 tot 5 personen. Samen sporten met mensen die hetzelfde doel hebben werkt ontzettend motiverend.

Meer info

test

Bootcamp

Met een groep van 6 tot 20 personen jezelf in het zweet werken, elkaar motiveren en je grenzen verleggen met een flinke dosis fun. Toegankelijk voor elke leeftijd en elk niveau, of je nu ervaring hebt of niet.

Meer info

Onze trainers helpen je met...

1 op 1 coaching

Begeleiding op maat: persoonlijke trainingsschema’s & professionele bijsturing en feedback tijdens de trainingen.

Intake & screening

We bespreken samen jouw doelen en noden en bepalen jouw beginsituatie. De eerste training is een screeningstraining zodat we jou zo effectief mogelijk kunnen begeleiden voor de beste resultaten. Dit stelt ons in staat om voor jou een compleet gepersonaliseerd schema op te maken.

Lichaamsmeting

We volgen jou goed op en doen alle 2 tot 3 weken een lichaamsanalyse waarin we o.a kijken naar voortgang in vet- en spiermassa.

Voedingsadvies

We stellen samen met jou een compleet voedingsschema op maat op en geven jou tips om jouw eetgewoonten in functie van jouw doelen.

Trainingsschema op maat

We maken een onderbouwd trainingsschema op basis van jouw persoonlijke doelstellingen (bijv. vetverlies, gewichtsverlies, spiermassa aanmaken, blessurepreventie…)

Optimaliseren van het trainingsschema

Per training bekijken we of we bepaalde parameters moeten aanpassen voor een optimaal resultaat.