Skip to main content
WinkelmandjeClose Cart

Ontdek onze mogelijkheden!

testing

Personal Training

1-op-1 training is de beste manier om effectieve resultaten te boeken. Je traint volgens een persoonlijk en op maat gemaakt schema.

Meer info

test

Duo Training

Tijdens een duo training sport je samen met een familielid, je partner, een vriend(in), … Personal training, maar met twee. Een beetje gezonde competitie, geeft net dat ietsje meer.

Meer info

Training @ home

Drukke agenda? Training @ home is de oplossing! Wij komen met al het nodige materiaal bij jou aan huis zodat je nog steeds kan genieten van een volwaardige training.

Meer info

Small group training

Je traint in kleine groepjes van 3 tot 5 personen. Samen sporten met mensen die hetzelfde doel hebben werkt ontzettend motiverend.

Meer info

test

Open Personal Training

Tijdens de open training volg je een persoonlijk trainingsschema, maar je deelt de ruimte met nog 2-3 andere sporters die op hun beurt ook een eigen schema volgen.

Er is steeds een trainer aanwezig die je zal bijstaan bij vragen of moeite met uitvoering van oefeningen zodat je steeds hulp krijgt waar nodig.

Deze formule is enkel beschikbaar in combinatie met 1 individuele training per 6 trainingen. Tijdens de individuele training ben je alleen met de trainer en leg hij/zij je nieuwe schema uit en zo nodig kunnen er nog aanpassingen gemaakt worden.

Meer info

Onze trainers helpen je met...

1 op 1 coaching

Begeleiding op maat: persoonlijke trainingsschema’s & professionele bijsturing en feedback tijdens de trainingen.

Intake & screening

We bespreken samen jouw doelen en noden en bepalen jouw beginsituatie. De eerste training is een screeningstraining zodat we jou zo effectief mogelijk kunnen begeleiden voor de beste resultaten. Dit stelt ons in staat om voor jou een compleet gepersonaliseerd schema op te maken.

Lichaamsmeting

We volgen jou goed op en doen alle 2 tot 3 weken een lichaamsanalyse waarin we o.a kijken naar voortgang in vet- en spiermassa.

Voedingsadvies

We stellen samen met jou een compleet voedingsschema op maat op en geven jou tips om jouw eetgewoonten in functie van jouw doelen.

Trainingsschema op maat

We maken een onderbouwd trainingsschema op basis van jouw persoonlijke doelstellingen (bijv. vetverlies, gewichtsverlies, spiermassa aanmaken, blessurepreventie…)

Optimaliseren van het trainingsschema

Per training bekijken we of we bepaalde parameters moeten aanpassen voor een optimaal resultaat.