Healthy You Bootcamp

Met een groep tot maximum 20 personen even lekker jezelf in het zweet werken, elkaar motiveren en je grenzen verleggen met een flinke dosis fun, dat zijn de Healthy You bootcamps!

Toegankelijk voor elke leeftijd en elk niveau, of je nu ervaring hebt of niet.

We combineren kracht en conditie en bouwen de trainingen rustig op. We kiezen de juiste oefeningen die we gaandeweg nog kunnen aanpassen zodat iedereen altijd mee kan. We maken er een leuk sportief moment van waarbij iedereen het beste van zichzelf kan geven en met een ontspannen gevoel weer naar huis kan gaan.

Voordelen Bootcamp

  • Verbetert je fysiek en mentaal welzijn
  • Alle leeftijden en niveau’s
  • Fitter en energieker
  • Je bent niet alleen, samen grenzen verleggen
  • Sociaal contact
  • Laagdrempelig
  • Veel fun (Drinks after training?)

Extra informatie

Locatie: Fort 3 te Borsbeek.

Contact

“Ik ben sinds enkele maanden 'klant' bij Vicky van Healthy You. Ik neem deel aan groepslessen bootcamp en small group krachttrainingen. Ik was altijd bang voor de woorden bootcamp en krachttraining maar sinds ik Healthy You gevonden heb, ben ik helemaal 'into sports'!

De groepen zijn nooit supergroot, waardoor er voldoende aandacht is voor individuele coaching en begeleiding. Iets wat ik wel belangrijk vind als je krachtoefeningen doet om geen blessures op te lopen. De feedback is opbouwend, en je voelt op een aangename manier dat je aan je gezondheid werkt.

Mijn conditie is niet op-en-top en ik zou een paar maatjes minder mogen hebben (daarom ook dat ik zo blij ben dat ik nu bij Healthy You ga trainen) maar ik voel mij 100% comfortabel en op mijn gemak, bij Vicky zelf én bij de andere deelnemers.

Bovendien is Vicky altijd vriendelijk, heel flexibel qua planning, en is de communicatie over de trainingen open en duidelijk. Je merkt dat ze over de nodige professionele achtergrond beschikt en zichzelf ook nog continu wil verbeteren.

Een aanrader!”

LOT DE BONTE